torsdag 19 mars 2009

Veckan

Veckan som varit har bara innehållt jobb träning och sova... Jobbat i luleå i veckan och de är väl skönt men pendlingen, den pendlingen är inte alls roligt, hur klarar alla som jobbar konstant i lule att pendla? I helgen är det a-jaur som gäller och sista innebandymatchen för säsongen, så jävla skönt..

Over and out

måndag 16 mars 2009

Helgen

Kort resumé om helgen:
Fredag vart lite som den vart... på jobbet på dan så var de lite nätverkstrul å de är aldrig roligt på ett kontor, skrivaren skrev inte ut och internet funkade inte på förmiddagen. Kvällen kom å de vart middag med jag Frida och hennes brorsa sen en film, alltså lugnt och skönt :)
Lördagen visa sig bli en bra dag på dagen var de innebandy och div 1 kval Wibax mot nått uppsalalag slutade 6-6 så nu gäller de verkligen att vinna till helgen så de blir playoff 2 mot sundsvall... På kvällen vart det att ta på sig slipsen och skjortan och fest på norra pitholm, riktigt trevligt.
Söndagen vart i bakfyllans tecken och de enda vi gjorde var att gå till norra pitholm för att hämta tillbaka bilen som stod kvar... Det är riktigt riktigt långt till norra pitholm från läggan å jag ångrar som faan att vi inte åkte taxi kvällen före..
Hoppas ni också har haft en riktigt bra helg!

Over and out