torsdag 5 mars 2009

Innebandy

Äntligen är sessen över för denhära gången... eller? Div3 har helt klart spelat klart efter lördagens förlust (28-1) mot kiruna å nej jag skrev inte fel! tungt som bara rackarn men de är inge att göra nått åt. På söndag är de dags för avslutningen för div4 mot jokkmokk hemma, men div2 var så duktiga att dom förlängde säsongen med minst en månad, GRATTIS. Dom har spelledigt i helgen men hemma mot nått uppsalalag nästa helg sen blir de bortaresa helgen efter och vinner dom så är de dags mot kvallaget från 1:an så då blir de ytterligare 2 veckor plast, tror att innan sessen för dom är över så sitter vi där i kittelfjäll och dricker bärs på PDOL och tittar på kvalbandy :)

over and out

tisdag 3 mars 2009

Sjuklingen

Sitter och grubblar lite över dehära med att vara förkyld, ja menar med risk för att låta 14 år gammal att de är en helt onödig sjukdom vem hjälper det att jag är snorig och lite hängig? förutom läkemedelsföretaget som sitter och gnuggar sina händer över att dom får sälja litervis med otrivin till mig... Måste nog ha åtminstone sponsrat minst 1 årslön... nåja får grubbla lite till över varför sjukdomen finns. Får roa mig med att åka till vidsel imorrn och jobba hoppas, och då menar jag de verkligen, att det inte är under -20.

over and out

måndag 2 mars 2009

Back from the dead

Nu är jag äntligen tillbaka efter diverse hot och uppmaningar så här kommer en liten resumé av vad som hänt för den som ids läsa allt:

Jul och nyår flöt på som bara faan och ledigheten tog tvärstopp och blåmåndagen kom som en käftsmäll så de vara bara tillbaka till verkligheten.

Har tillbringat för mycke tid i vidsel med jobbet och reflektionerna är att det är alltid ALLTID är kallt i vidsel på vintern... hade -17 i hemma när jag åkte och när jag parkerade i vidsel stod mätarn på -34,5, de mina vänner är svinkallt! Tur att de trevliga folket har tak över huvudet och värme innanför väggarna.

Har även hunnit med en italienresa och hälsat på min numera sambo hon jobbade där ett tag men har kommit hem nu, trevligt men dyrt ställe dedära italien F.Ö.

Nu blir det att jobba jobba jobba fram till semestern

Och grattis anna och ubbe till familjepåöket!

over and out