fredag 11 juli 2008

Avd. Hur tänkte man här?

Var in på telia och kikade på iphone och grubblade om att byta men abonnemanget har inte gått ut än utan jag är "tvungen" att vänta tills nån gång i slutet av månaden. Så jag undrade vad telefonen skulle kosta om jag väntade tills dess och sen förlängde abonnemanget och svaret var typ 945 spänn... inget konstigt där men då sa "säljaren" (som förövrigt tror jag man tog första bästa kille som var lite lite intresserad av mobiltelefoner) att: " men du kan ju köpa telefonen nu och förlänga abonnemanget när det går ut" joo tänkte jag de skulle kanske kunna vara nått så jag frågade om pris och då sa killen: "4650kr" hmmm jag skulle alltså spara 3705 kr bara med att vänta till slutet på månaden så jag påpekade detta varpå kille tittade på mig och insåg vilken jätteblunder han just hävt ur sig... lite rolig min förresten på en säljare för de är nått jag aldrig sett förut :), behöver kanske inte tillägga att jag sa tack för mig och gick.

over and out

onsdag 9 juli 2008

NEJ!

Undrar lite över ett ord som stavas N E J, att de ska vara så svårt att säga för vissa men så lätt för andra, när man var jätteliten så var ordet nej ungefär de vanligast förekommande ordet och jag tror banne mig att alla lärde sig nej innan ja, men nu när vissa har blivit vuxna så är de som att hela livsransonen av nej är förbrukad och man kommer med undanflykter istället, typ "ja har ju lovat den och den att göra det" eller "de är mycke nu" eller värst av allt "jag stannade till där på vägen och ja tror inte jag kommer förbi senare heller" varför inte bara säga: "nej jag ska göra det istället" eller "nej jag har ingen lust". Det finns inget som gör mig så förbannad som att först lova nått och sen komma med dåliga bortförklaringar som lyser igenom som plutonium i vinternatten, när jag har lugnat mig så kommer besvikelsen, nått som inte hade behövt hända om folk bara lärde sig säga nej från första början. Jag bits inte om man är ärlig med mig kom ihåg det!

over and out

sentimental...

Vet att det är boring men jag måste ändå hylla mina nära och kära nån gång och de är inte ofta men nu så...
Tack alla nära och kära som gör så att man orkar upp på morgonen och somnar med ett leende och som hjälper en att fylla dagarna med något roligt när allt känns trist. Skulle kunna namnge en hel drös men me rädsla för att glömma någon så dom som känner sig träffade ska ta åt sig.

over and out

måndag 7 juli 2008

Tummen ur...

Har försökt ta tag i saker och få dom gjorda men har inte lyckats än.... om ni har nått bra förslag på hur jag ska få saker och ting gjorda kan ni väl skriva under kommentarerna

over and out