fredag 27 juni 2008

Porr

Lästen om Niklas som jobbar på OK/Q8 här i stan och kom fram till att killen är antingen riktigt modig eller dum i huvudet, gränsen här är hårfin pga. han har kopplat in facket för att han är tvungen att beblanda sig med porr på arbetstid, så långt allt väl men de som fashinerar mig är att han vågar när han bara har en sommaranställning tror inte riktigt att han får vara kvar när de är dags att anställa nån.... men han kanske inte behöver pengarna som arbetet ger utan skiter i de men som sagt var, det är väl bra att nån sätter ner foten.

over and out

torsdag 26 juni 2008

Rätt igen!

De visar sig att jag hade rätt igen! känns lite tråkigt att alltid ha rätt men så kan de vara... Vad jag hade rätt om var det jag skrev om FRA lagen: Att dom redan höll på att avlyssna mail och enda anledningen till att lagstifta om det var att legalisera det dom har hållt på med sen 2006. RÄTT RÄTT RÄTT, tänkte bara så ni vet
Från ett ämne till ett annat: Tänkte bara önska killarna på mc i europa ett riktigt RIKTIGT skitväder, å de är inte för att jag är avundsjuk SÅ DE SÅ! ok lite kanske..... men snart är de roliga över och min semester börjar när deras tar slut, hahaha som jag kommer att gnugga in det!
Vet att inlägget har lite bitter underton men de kan inte hjälpas måste de ut så måste de.

over and out