lördag 15 december 2007

fylleinlägg 2!

känner att kvällen var bra men jag vet inte hur jag ska sammanfatta det.... de var roligt att träffa folk och de sammanfattar alla jag träffade alla som jag ville :)

over and out

dagen låt nomy- cocaine

tisdag 11 december 2007

Säng!

Säng säng säng sova sova säng säng säng, börjar en låt av galenskaparna och aftershave. Och ja jag har äntligen fått mig en säng som jag kan sova i nu är de bara att flytta ut resten av grejjerna ur sovrumet innan monstret ska in, enda problemet är: Vart ska jag ha datorn? nåja de löser sig nog.

over and out

måndag 10 december 2007

Tankar på en nattgammal is.

Lyssnar lite på At The Gates och jag har gjort det förut men jag gör det igen: Analyserar texterna. Med rader som: "I feel my soul go cold, only the dead are smiling" och "22 years of pain, and I can feel it closing in, the will to rise above, tearing my insides out" visst har man varit låg nån gång men ja menar man har ganska långt kvar tills man kommer ner på den nivån ändå. Ska nog aldrig klaga mer på att man har tänkt en svart tanke :) när jag ändå är nere i djupa tankar vill jag göra nått som jag är grymt dålig på nämligen tacka alla som finns runt mig och får mig att må bra. TACK!

Läkare....

Läkaren ringde ang. min pencilinkur och frågade hur det gick och bla bla bla, sen frågade ja om de gick att äta tabletterna och träna, och de gick kanon bra enligt han sen sa han en lite intressant sak: Du får ju dricka också i måttlig mängd (som om jag någonsin har druckit för mycke.....) men att risken var att jag skulle dricka för mycke och glöma äta tabletterna, stor risk hårddisk att de är därför jag glömmer dom med jämna mellanrum, roligt tyckte jag men jag grubblar va som hänt för så sent som för en månad sen stod samma karl och predikade att jag absolut inte fick dricka över huvudtaget för att då tappade jag helt effekten av det..... Karln har alltså kostat mig 4 lördagar med en kall framför tv:n.... så alla kompisar som trodde att jag skulle vara fyllechaffis dom närmaste månaderna: UP YOUR´S!!

over and out

söndag 9 december 2007

Kolla in!

Tycker att texten är lite komisk iaf:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1429006.ab

over and out