fredag 18 januari 2008

Alla muslimer är inte onda!

Äpplet har tydligen fallit långt från trädet om man ska tro vad han säger!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1651964.ab

over and out

Morr!

Hade just gått isäng när de ringer på dörren, spontan reaktion: va har asplund glömt nu då (han hade varit upp tidigare på kvällen) så utan att titta i kikhålet så sliter jag upp dörren, men döm om min förvåning när de står en söt tjej (måste faktiskt ge henne det) och luktar som en hel spritfabrik, oookej tänker jag och avvaktar då hon plötsligt her ur sig att hon vill till psyket. Där står jag mitt i natten i bara kallingarna och försöker få ett grepp om vad som händer, de enda jag lyckas he ur mig är: Jasså. Sen försöker hon med alla de medel att få komma in i läggan men jag motar hon effektivt i dörren, de enda jag går med på är att låna ut telefonen så jag ber hon snällt att stå kvar så får jag hämta den varpå hon frågar vad snuten har för telefonnummer och sen skäller ut mig för att jag inte har den ringaste aning, varpå jag svarar nått me att de är inte så ofta jag brukar ringa dom...... hon nöjer sig me den förklaringen, och efter lite letande i telefonkatalogen (första och förmodligen sista gången jag använder den i år) så hittar jag äntligen nummret och slår de, ger henne telefonen för hon påstår att dom är tajta polare. Jag drar mig tillbaka för att få nå kläder på kroppen, och jag står där och som bäst försöker få på mig byxorna hör jag hur hon börjar svära högt över att de inte är nån som svarar... shit tänker jag bara hon inte får för sig nått om att de är mitt fel och drar kniv eller nått går jag dit och säger att dom har säkert fullt upp varpå hon svarar att de kanske dom har. Puh tänker jag. Sen kläcker hon att hon kanske skulle ta och gå hem för hon bor ju faktiskt bara en liten bit bort, synd att hon inte tänkte på de INNAN hon plingade på hos mig..... men i alla fall så ger hon tillbaka telefonen till mig och ger mig en vidrig kram innan hon drar vidare. Så nu har jag lärt mig att ge faaaan i att öppna innan jag vet vem som står på andra sidan dörren. Och de kommer jag aldrig att glömma!
Kanske också ska säga att jag tyckte lite synd om henne men de är statens problem att ta hand om inte mitt! Sen ska jag ge en eloge till RAWI som lyckats installera en (gissningsvis) dyr porttelefon som inte funkar!.

over and out

onsdag 16 januari 2008

hel igen.

Take the chans with me you won´t regret it and i won´t let you down and thats a promise!

hyfsad textrad....

over and out

måndag 14 januari 2008

träning!

Sitter här och tar de lungt efter en träning som gick på ilska... och den gav ganska mycke för jag har redan träningsvärk.... i övrigt har jag skrivkramp som få så inlägget blir inte längre än såhär, sorry

over and out

Diesel Power

En sånhära skulle man ha :)
http://www.aftonbladet.se/bil/article1612580.ab
största frågan är bara om den finns med partikelfilter.. :)