onsdag 28 november 2007

Sängar!

Är på jakt efter en säg för den jag har är från tidigt 70-tal och är av den kalibern att när man lägger sig i den så känner man verkligt hur fjädrarna arbetar.... sig in i ryggen på dig, så jag tänkte att de kan ju inte vara så dyrt att köpa säng men ack vad jag bedrog mig. Kollade runt lite och vips såg jag att jag skulle få leva på nudlar nåra år innan jag hade fått tag på en hyfsad säng, så sängjakten går vidare mot ikea på fredag!

over and out

tisdag 27 november 2007

At the gates

Hurra eller nått!
At the gates har reunion turné till sommarn och ska spela på Sweden rock, Wacken openair och 2 ställen till :) hoppas att man får med sig nån att se dom, har inte många kompisar som faktiskt gillar typen av musik fast å andra sidan kan dom hänga me och dricka öl i nått tält kan jag se dom själv :)

over and out

Puh

Sitter på kontoret och kämpar med nytt material för mina utbildningar, när jag tittar ut kl13.08 och soljävlen håller på att gå ner! hur kul är de att de blir mörkt till 14.30 snåret?? inte undra på att folk blir deprimerade!

over and out

måndag 26 november 2007

Nyckterist Mårte

Har ju glömt att berätta att jag har ätit pencilin i nästan 2 veckor, så nu har jag ju bara drygt 2,5 månader kvar av 3 månaders kuren som läkaren ordinerat till mig för mina utslag i pannan, vart jag så glad att de kanske finns nått som faktiskt funkar för att ta bort dom (man vill ju trots allt inte se ut som att nån har skjutit med hagelbössa på min panna) så ja sa JA direkt, och nu sitter jag och tänker efter, för man får ju trots allt inte "bruka alkohol" som läkarna sa så fint till mig, så jag vet att de blir både nyckter juldag och nyårsafton men även då vi ska till studentski i hemavan så är de bara att vara nyckter.... vilken jävulst bra tidsplanering man hade då man sa ja. Men man kan ju lungt säga att man glädjer då sina kompisar i alla fall som i kano påpekade att de är jag som är fyllechaffis dom närmaste 3 månaderna, funderar på fullaste allvar att byta nummer och flytta till okänd adress dom närmaste månaderna...

over and out

söndag 25 november 2007

Veckan som varit

Ugh!
Har inte varit så aktiv dom senaste veckorna, för de jag ber om ursäkt. Problemet i veckan har varit:
1. Varit i Sundsvall utan dator!
Som sagt vart i Sundsvall i veckan men de är bara halva sanningen! Tisdag ringde de på telefonen (ovanligt....) de var chefen från stockholm som ringde och sa att de var ett panikjobb jaha sa jag och undrade vart de var? Han sa bara att jag skulle boka ett plan till stockholm och ta en hyrbil därifrån, jaha sa jag och bokade planet och en hyrbil sen ringde jag tillbaka till han och frågade vars jag skulle och då fick jag en mindre chock de var nämligen till TRANÅS, nåja de var bara att hacka i sig och fara så jag var där torsdag på dagen. Kul upplevelse och grymt sköna människor som var där så de var bra men problemet var att jag skulle vara tillbaka i sundsvall på fredagen för att slutföra de jag hade påbörjat mån-ons och då jag bokade planet fanns de inte nått plan tidigare än 23.05 och de landade 00.00 i sundsvall och sen upp 06.30 så jag var inte alls trött på fredan...... men då hade jag ju bara 48 mil kvar i biljävlen innan jag kunde stiga in i the penthouse :) nåja de går de också men de är inte att rekomendera. Så jag ber om ursäkt men nu är jag tillbaka i pite och ska jobba hemma en vecka iaf så de blir grymt skönt. De var min ursäkt denhära veckan.

over and out