lördag 5 april 2008

Shakira+Danzig

Dehär är bland de sämsta som har gjorts, denhära och låten med doktor Alban, Björn borg och Tomas brolin, eller vad tror ni??
http://www.youtube.com/watch?v=ZHv3qO_Y8kk


over and out

fredag 4 april 2008

AW



Glad kille...tror jag

over and out

torsdag 3 april 2008

Försenade...

Planet försenat 40 min på grund av ett serienummer.kul.inte

Over and out

Försäljare..

Pustar ut efter het debatt med en av american express försäljerskorna.. Som vanligt står dom och hugger efter en som en kobra och här för nåra år sen så lyckade dom hugga tag i mig och sälja på mig ett american express greencard och de var nog bara den tjejen som var glad efter det och nu höll jag på att gå i samma fälla men jag kunde behärska mig trots en välfylld urringning och tight kjol, för nu har man vuxit ifrån den övertalningstaktiken :) men i alla fall så verkade hon inte vara skarpaste kniven i lådan för om man inte fattar ett nej förrens 10 gången man säger det och de är med sånt eftertryck att alla i närheten vänder sig om och kikar på oss då har man antingen lite svårt för de svenska språket eller så är man döv eller bara trög, tror som sagt var på de sista, men eftersom hon kunde alla argument från deras skolbok så var jag tvungen att påpeka att jag hade ett annat kort som var hälften så dyrt och rejält bättre ränta än hennes. Kanske skulle behöva berätta att hennes sista ord var: behåll de då med vad jag tror var lite av bitterhet i rösten då sa jag att de skulle jag :)

Over and out

Tråkigt

Sitter här på arlanda och tittar på folk och förbannar mig själv för att inte först ha tittat på biljetten innan jag for eller rättare sagt redan då jag bokade den... De som hände var att jag körde från borlänge där jag har varit på kurs hela veckan när jag kom fram så gick jag som vanligt till incheckningen som funkar sådär för sas... Där skriver jag in bokningskoden och vad kommer upp, joo: vänligen kontakta personalen. Så efter lite intensivt svärande provade jag igen och samma svar dök upp igen, förbannat tänkte jag stilla och gjorde som maskinen sa, så jag fick tag på en trevlig tjej som hjälpte mig men även hon fick samma svar då tyckte hon att jag skulle följa med bakom disken.... Där satte hon sig bakom en dator och knappade in bokningskoden igen och satt och klurade en stund innan hon sa med ett leende att de var ju inte förrens imorrn de var dags att flyga hem.... Ridå! Just då var jag beredd att sjunka genom golvet och hälsa på han med horn ett tag men i brist på färdväg ner så mumlade jag nått till tjejen och tackade för mig och gick därifrån, ringde resebyrån så dom fick boka om biljetten "till en mindre kostnad" tänkte: perfa då kan dom ju lägga den lite tidigare men ICKE hon surrade nått om fulla plan och att jag inte hade fullprisbiljett... Jag betalar för biljetten men tydligen inte tillräckligt.. Men nu är de ju bara 3 timmar kvar tills flyget lyfter och jag har redan läst tidningarna och batteriet till datorn är slut så jag funderar på att sätta mig i ett hörn ta en tidning över mig och sova en stund så kan ni ha vadslagning i komentarsfältet om hur länge jag får ligga innan securitas plockar bort mig

Over and out