lördag 12 januari 2008

Maskinen

Sitter och lyssnar på maskinens låt: Alla som inte dansar och visst är de väl lite provokativ text men jag menar GE ER se de som ett skämt för faan! De roliga är ju att de finns mer av den kalibern typ Stephen Lynch bara för att välja nån, ett tips har ni tråkigt så sätt er ner och tanka hem nån låt av han och garva...

Armén

Tycker de är lite kul att jag fortfarande får kampanjer av armén i posten typ: Just DU är utvald ring blablabla och anmäl dig till officiershögskolan.... va dom inte vet är att jag har lagt på mig 15 kilo en halvrisig rygg och en kondis som får agda 90 att verka vältränad :) sen lumpen... fatta va besvikna dom blir när jag äntligen söker tjänsten och kommer dit och visar upp mig, fast de kan ju vara så att de är värt besväret bara för att få se deras miner :)

over and out

Yes!

Kampen mot snuset är nästan över för nu har jag klarat mig 1 vecka, en vecka full av dåliga humör och psykbryt i uppförsbackarna, men skam den som ger sig :) nåja var och jagade idag kul men skitvädret drog ner de roliga men de var ändå bra att få gå ut i skogen och tänka på lite annat än jobbet. Sen ställer jag en fråga: varar ärlighet längst? är inte så jävla säker på de men ni få läsare kan ju skriva va ni tycker.Å josef är de fest imorrn eller?

over and out

onsdag 9 januari 2008

jojo

Nu börjar jag vara stolt över mig själv för nu har jag nästan klarat en vecka utan snuset och jag klarar nog hela tiden vadet är.... inga problem :) så asplund se till att betala hotellet och förvänta dig inga pengar av mig.... josef se till att boka stugan så löser de sig nog :)

over and out

tisdag 8 januari 2008

snusfri

Såja nu är de tisdag och nikotinberoendet tror jag håller på att mattas av iaf för de är inte lika tungt idag som de var igår :) så jag sitter här på kontoret och tittar ut genom fönstret och döm om min förvåning när de är kolsvart ute nu....... sååå jävla ledsamt. Nåja de är tur att de finns folk som lättar upp tillvaron ändå!

over and out

måndag 7 januari 2008

Dagens bravader

Sitter på kontoret första riktiga måndan och känner bara att fyyy faan va jag vill hem och ta de lungt, men de ska nog lösa sig för nu ska jag och träna som bara den för nu måste jag börja röra på mig igen efter jul och nyår ska ju trots allt ner ytterligare 3kilon för att nå mitt mål sen är de bara att börja styrketräna som få så man slipper stå i vassen till sommarn :)

over and out

sorg

Sen är det med sorg jag lägger till dehära länken där man ser när anrika storstrand brinner ner till grunden
http://www.pitea-tidningen.se/mediaspecialpopper.aspx?id=1117

roligt roligt

kanske inte just när de hände men jag tror att rubriksättarna hade ganska kul iaf :)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1576909.ab

over and out

oj oj oj

De var inte en lätt match att komma över dehära jävla snusandet, men skam den som ger sig nu är de bara så att de finns ingen återvändo utan nu är de bara att bita ihop, tur de finns nån som tror på mig iaf :) förutom mig alltså, trots alla försök från applet och vessa så kommer dom inte att lyckas få mig att börja om :)

over and out

söndag 6 januari 2008

Dag 2 igen!

Jodå ni läste rätt de är dag 2 igen i mitt sluta snusa program jag vart lite klen dag 3 sist men nu är de så att sen den 4 januari kl16.45 har jag alltså vart snusfri och de känns lite sådär faktiskt men nu har jag ju slagit vad om hotellrummet på nyårsafton med asplund att jag skulle hålla upp minst till den 1 februari och de känner jag att jag klarar och när man likaså har tagit sig så långt är de ju bara att fortsätta :) i övrigt har de vart en lugn och skön helg me lite att göra och många sovtimmar :) precis en sån helg som jag behöver just nu iaf.

over and out