lördag 29 mars 2008

efterfest!

Aningen överskattat... enligt mig, bjöd in alla som man "känner" men va händer? jo man sitter här med en pripps pure ensam och slösurfar.... det är alltså så att efterfest är nått alla vill vara på men ingen vill deltaga, alltså är efterfest överskattat, nått som man inte trodde på när man var 22, då ville alla vara med och alla kom! men inte nu så från och med nu ska jag inte bjuda in utan att man har bevis på att dom kommer.. Skriftligt!

over and out

fredag 28 mars 2008

Virus!

Varit på vårdcentralen och hostat på en sköterska som passade på att titta mig i halsen, sticka mig i fingret och komma på att de är ett virus som gör att min hals känns lite sådär, och allt på 7 minuter så kom inte och säg att dom inte är effektiva.. så ingen träning för mitt lag, på ett tag iaf. Så nu sitter jag tjuvlyssnar på ett in flames spår, condemned från nya skivan som inte ens har kommit ut.. vilken klockren låt! speciellt refrängen de är nästan så man får en tår i ögat. De blir garanterat att köpa skivan den 4 april när den släpps. I övrigt är de så att ume open drar igång idag och de kan bli spännande alltså inte för mig för de är sopband som spelar men kanske är de nån nävertoffla som hamnar i himmelriket men de är ju kul att de händer nått norr om dalälven i alla fall.

over and out

onsdag 26 mars 2008

Analytics

Satt kollade in lite bloggar när en av dom tog upp analytics, coolt tänkte jag och ville prova själv... efter mycke knåpande så har jag äntligen lyckats få igång det, YES tänkte jag när jag såg att jag hade besökare bland annat från stockholm och sundsvall... Sen kom frågan: va ska jag ha den informationen till??? Svaret vart: Ingenting, kul men fullständigt onödigt vetande (nått jag förövrigt har svart bälte i) kan förstå att det är nån statistikbög på google som har hittat på, för att kunna bräcka polarna och kanske rulla skinnet över att han har nån från kuala lumpur som besöker hans blogg, men som alla vet så är de ju så att allting kan användas emot dig så jag funderar på att ta bort det för att alla miljoner som läser denhära bloggen ska kunna slösurfa på jobbet utan att de ska finnas ett spår som leder dom hit :) annars kanske usa´s regering anklagar dom för terrorism och hämtar dom i ett litet vitt plan till guantanamo eller nått annat trevligt ställe :)

over an out

tisdag 25 mars 2008

Oinspirerad!

Vilken påsk... eller? har gjort absolut ingenting förutom en fest och ett påhäls (är det ett ord eller?) i galtis, tränat och gått upp i vikt... har haft betydligt mer vikt än såhär men hur faan ska man göra när man känner sig som heffaklumpen? snart är de dock dags att gå ner ett par kilon inför sommarn :) är sugen att dra till ume nån gång den närmaste tiden så är de nån som vill följa me (alla är givetvis välkomna!) så skriv en kommentar med namn och nummer så hör jag av mig. Ni som har boende har givetvis förtur.

over and out