fredag 9 november 2007

fest igen!

Vart en riktig fest igårkväll (ja ja de var torsdag men ändå). Och vilken fest de blev sen då! Har lite dåligt med minne dom sista timmarna, såg på telefonen att de var ringt en del.. inte alls bra när man inte vet riktigt vem man ringt den tiden på natten en vardag. Kommer väl fram vem man ringde till, spekulerat lite och är de som mina värsta farhågor så är de inte alls bra så man kommer nog få leva med ångest ett tag framöver men jag har lovat mig själv att de var sista gången de händer!

over and out

tisdag 6 november 2007

håhå jaja

På hotellrummet i Östersund nu (SAS Radisson) och är lite less på att sova på hotell men va ska man göra? sitter och ser på M.D House, imorrn ska jag hjälpa till att plocka ihop grejjer till ett öppet hus på torsdag och sen hem fredag, skönt! vissa längtar att få sova på hotell och de är väl kul dom 4 första dagarna sen vill till och med jag hitta på nått för då börjar man bli inte bara lite rastlös... de säger ganska mycket om hur tråkigt de är :). Och Ron jag var inte på pentan i lördags de är bara i din fantasi :) tittade faktiskt åt de hållet när de var fullt på alla andra ställen men tog mitt sunda förnuft till fånga, inte för att jag hånar dom som var där men de är inte riktigt mitt ställe.

over and out

måndag 5 november 2007

Fy faan

Sitter och tittar ut genom fönstret på kontoret och pustar ut, har just flyttat hela rasket ett kontor längre ned i korridoren. Sätter mig slut på stolen och tittar ut och va ser jag jo ett jävla MÖRKER, nu börjas de kallt, svart och jävligt tråkigt men man är ju inte van att de ska vara mörkt ute klockan 15.30 på eftermiddan, hoppas man vänjer sig någolunda snart.

over and out