lördag 22 september 2007

Tragiskt

Fick just veta vem taxichauffören som voltade i asplövberg och omkom var och jag känner han mycke flyktigt men det är ändå tragiskt att nått sånt händer så tanken idag går till hans familj.

over and out

fredag 21 september 2007

haha hörde att brorsan skickat 920 sms förra månaden, morsan som ska betala räkningen var väl sådär imponerad över att pojken hade fått iväg så många men jag tror inte han behöver bekymra sig över att skicka mer sms på ett tag.... frågan är bara om det är vettigt att skaffa en 13 årig grabb ett abonemang som inte har några som helst spärrar.... nåja låter de vara osagt, förresten så höll jag på att bli arvslös för att jag inte berättat att jag varit på ikea, morsan hävdar i sten att det är ett av de grövsta lagbrott som finns i svea rikes lagbok, jag hävdade att de inte en stod med sist jag stäcklästen den :).

over and out

torsdag 20 september 2007

IKEA

Vad kan vara bättre än utgången från IKEA ?? inget ont om affären som sådan men jag får nästan en ångestattack när man börjar närma sig, kan ju trösta mig med att det var jag och farsan som var in och det var verkligen som en militäroperation som man läst om: Snabbt in snabbt ut och sen fly fortast möjligt :) skulle jag berätta för morsan att jag har vart in på ikea 2 dagar denhära veckan skulle man nog bli arvslös.

Over and out

onsdag 19 september 2007

cbr

Såhär går det om man tvättar en cbr 900 i 90 grader och med högtryckstvätt, hittade den utanför hotellet.

tisdag 18 september 2007

TV-Kväll

Satt och såg på ett program tror de hette Grand Prix och var ett barnprogram (så mycke har jag att göra på hotellrummet) döm om min förvåning när det är dax för livemusik och Mustach kliver upp på scenen och drar lös nått från deras nyast skiva... vet inte om det finns nån som har sålt sig billigare för att lansera en ny skiva? men den är ganska bra i alla fall, skivan alltså. Och som dom säger: all publicitet är bra publicitet. Sitter nu och ser på idol och kan inte mer än skaka på huvvet åt vissa grova fall av insiktslöshet. Nåja öppnar drickan för att se på House och njuta av sarkasmerna.

over and out

Jag är bäst!

HAHA övervann äntligen problemet med att inte kunna skicka in bilder från mobilen, skam den som ger sig... försökte och försökte men till slut fick jag alltså till det :) dom 2 undre inläggen har jag alltså skickat in från mobilen. Nåja måste nog engagera mig i dom stackare som faktiskt ska ha teori med mig på efter 12.

over and out

haha

Såhär ser de ut när en bunt pitebor sitter på en mongolisk resturang i stockholm vi var där för att fira gurra men halva piteå slöt upp, om de var för att fira han eller för att se på waterx tävlingen på lördagen (som jag har skrivit om tidigare) är det egentligen ingen som vet.

over and out

testar

Testar

Hur svårt kan de vara?

håller på att bli knäpp, för att det står här att man ska bara skicka in ett mail eller mms till go@blogger.com för att få igång så att man kan skicka bilder och blogginlägg på bloggen men när jag skickar mailet så kommer de tillbaka ett meddelande från den andra mailservern där den säger nått långt men jag tror att det är att den inte kan ta emot mailet så alltså funkar det inte ..... AAHHHH om nån vet hur de funkar kan ni ju skriva ett inlägg......

over and out

bottenskraparna

hörde att skotrarna som låg kvar på botten efter helgens event är nu hittade och upptagna, men inte av vilka som helst utan av proffsdykare och inte den amatör som först anlitades, JR ringde till räddningsverket som fort som faan ville ha en övning där ute och döm om deras förvåning när det kom 1 stridsbåt 90, brandbilar i parti och minut och 11 dykare som dök i skift för att hitta skotrarna. Dom skulle visst ta 4600 kr / dykare om de inte hade för att dom tyckte att de var så roligt att dyka efter snöskotrar utanför slottet så de vart helt gratis för arrangörerna så man kan inte mer än säga: TACK SOM FAN!. de är dom man betalar skatt till och i sånnahära lägen gnäller man inte att man faktiskt får betala 33% av lönen.

over and out

måndag 17 september 2007

Hejsan

flyttar nu över min gamla blogg till denhär sidan, har inte hunnit uträtta så mycket på den gamla bloggen men framförallt flyttar jag för att jag kan skicka in bilder direkt från mobilen, plus att layouten är bättre här än på den gamla. Kommer väl att skriva lite allt möjligt om vad som händer mig och mina vänner
over and out