lördag 29 september 2007

sjuk.

Tror liemannen har haft en dålig veckan och därför gör han nästan allt han kan för att ta mig med, han har "begåvat" mig med 40-42 graders feber och en huvudvärk som inte är av denna värld, började i tisdags eftermiddag då jag vart liggande på hotellrummet i Östersund fram till hemresan i går förmiddag, kom hem och ringde akuten där frågade dom hur hög feber jag hade, hade ju ingen aning om det så jag tog tempen och den visade 40 grader.... och då var jag ändå ganska fräsch.. så nu ligger jag nästan hela dagarna och stirrar på dumburken och försöker få i mig käk och det går väl sådär.

over and out

tisdag 25 september 2007

Ok

haha sitter och läser på aftonbladet att Idol-Knut har varit nakenmodell, gissar nu att han kommer få ganska många röster bara just därför att den kvinnliga delen av publiken lever i hoppet av att dom ska få se lite nakenmodell om han klara sig kvar, tror inte att han kommer att ta av sig nått men låter nog gärna kvinnorna leva i den tron. Slug kille detdära :)

over and out

måndag 24 september 2007

Seså

Sitter på hotellrummet och slappar hade tänkt gå ut och gå men kände efter länge innan jag kände en kuse längst in i näsan så jag nöjde mig med att gå ner till shell och titta efter vad dom hade i hyllorna innan jag gick tillbaka till hotellet. Så nu sitter jag och slappar och ser på ett helt urtrist program (Idol 2007) och tycker att det är tråkigt att alla dåliga medverkare är ute.

over and out

Oj Oj Oj

vilken rackarökare som vart i lördags, började me att jag och JG skulle ta EN öl och gå på kalles och se lite folk, det vart väl inte riktigt så med facit i hand..... så igår var det bara sängläge ändå till det var dags att fara, så om ni vet vad jag hade för mig i lördags kan ni ju skriva det under kommentarerna till detta inlägg. Sitter nu i östersund och ska ha en ny truck kurs med grabbarna från försvaret här.

over and out