fredag 16 maj 2008

Smart!

Kan inte hålla mig från att skriva nu när de äntligen händer nått...:
Anekdot från kontoret:
Går in till grabbarna på AX:NU för att fråga om lunch sen vänder jag mig om och tittar på en skylt bakom deras chef (som är borta för tillfället) där rullar nått i stil med "Gudstjänst kl 18.00" varpå jag säger:
Har Chefen gått och blivit religös? Ingen nervärdering där men,
svaret av den andra chefen jag fick var lite viskande:
Vi har en präst på besök.
Hur är de nicke w brukar skriva.... RIDÅ!
Efter färgen i ansiktet hade lagt sig tänkte jag inte mer på det och jag stod och surrade med M när han frågar när jag hade tänkt ta lunch så sa jag: vid tolv tänkte jag så får jag svära klart på datorn... RIDÅ IGEN! så nu tänker jag sitta vi min dator och hålla käften resten av dan!

over and out

onsdag 14 maj 2008

Kunde inte hålla mig...

Läste dehära på en sida om kosttillskott:

Bieffekter
Kreatin binder vatten. Det är normalt att man går upp några kilo i vikt när man börjar använda ett kreatintillskott. Tillskottet kan även ge lättare magbesvär. Om din mage blir orolig bör du dela upp dagsdosen i flera mindre portioner och ta dem med några timmars mellanrum under dagen.

Fråga S vad han tycker om att dom har skrivit "lättare magbesvär" karln var väl mer eller mindre tvungen att bosätta sig på hemlighuset....

over and out

måndag 12 maj 2008

nu får de vara nog!

Nää men skämt och sido ja is inte skriva nått mer på ett tag nu siktar på 11/6-08 som nästa datum så kolla gärna in då istället!

over and out