lördag 27 oktober 2007

Lagbrott 1

Har just gått emot allt jag står för (här räds vi inte orden) har nämligen skaffat mig en facebook profil..... enbart i vetenskapligt syfte givetvis men ändå, tänkte se vad som gör att man faktiskt använder sidan, ska ut i jungeln och utforska. Sen kan jag ju bara berätta om inlägget under att jag skickade de fredagkväll men kom fram idag på sidan.....

over and out

Fredagsgroggen

Såhär ser alltså en perfekt blandad rom och cola ut den var lite trögflytande men den går nog ner ändå :) har ju druckit värre finkel.

Over and out

Men de funkar

Håller på att testa bara

torsdag 25 oktober 2007

puh!

Har varit i vindeln dom senaste dagarna och utbildat, det var först en pärs för vi hade med oss en som inte kunde just nå svenska och hur ska man förklara saker på ett ur hans vinkel enkel svenska? nåja de gick ganska bra han klarade då allt i alla fall, problem nr2 i vindeln var att de inte fanns nån internetuppkoppling men jag löste de problemet med att lämna datorn hemma...... Trodde inte att man var näst intill beroende av den lilla burken men hur kul är de att sitta och se repriser på tv... nu var jag orättvis för de är ju nya avsnitt på kvällarna men dock inte på eftermiddagarna då jag såg tv.... kort sagt är att jag inte har haft en lysande vecka men ändå. Nåja är hemma nu så då kan man inte klaga.

over and out

PS. Lyssnar för fullt på Soilwork´s nya album Sworn to a great divide, riktigt bra album dock inte samma höjder som stabbing the drama albumet.
DS.

måndag 22 oktober 2007

bredbandsbolaget

Håller på att bli knäpp, orsak: sitter och surfar för fulla muggar (läs: tankar) när plötsligt linan lägger ner (eller nästan rättare sagt) så då ringer jag till bredbandsbolaget och frågar va som händer, varpå killen svarar nonchalant att det verkar inte vara några problem men säger i nästa andetag att han kan starta om nån jävla port där och VIPS funkar allt skitfint igen, så de var ju problem men karln mörkade de hela och nu är de för 3:e gången de gör såhär me nån veckas intervall, börjar bli lite less de är ju trots allt därför vi betalar månadsavgift för att dom ska "säkerställa leveransen" som de så fint heter. Funkar det inte klockrent hädanefter så måste jag nog starta ett krig mot dom (mot min egen vilja så klart!)

over and out

Nyaste tillskottet

Nyaste tillskottet i familjen Mörtsell/Hallberg/Stenström är tro de eller ej: EN KATT. Kanske ska tillägga att det är lite på prov om jag känner av den eller inte. Bilder kommer väl upp på nått tag kanske om jag lyckas hitta av den rackarn med kameran, inte alltid så tvärlätt me tanke på att det är en kattunge med energi i kubik.

over and out

söndag 21 oktober 2007

Helt otroligt

Lördan var i ösigaste laget, hemma hos applet vi en flaska cola och en film som hette alfie, du kan ju själv räkna ut fortsättningen...... hem tidigt tänkte skönt att sova satte mig framför datorn och vad händer. Jo hade diablo 2 på datorn så jag tänker att de är ju perfa för hur skötsam jag än är lägger man sig inte före 12 snåret en lördag tänkte att jag spelar en halvtimma typ... jåmen nu är klockan 3 och jag har nyslutat.... så rolig var min lördag.

over and out