lördag 20 oktober 2007

ha ha

Fortsättningen på felparkeringen slutade lyckligt för mig i alla fall fick tillbaka min plats efter ett kort samtal me en full grabb som satt i bilen, olyckligtvis visade sig att dom hade punktering på höger bakhjul. En del straffar gud genast :)

over and out

felparkering

Har varit hos nybba och tittat på räsern och kommer hem vad händer? jo en jävla merca står på min plats, PÅ MIN PLATS, tänkte ta en bild för att hänga ut den jävel men mobilkamerorna är ju sååå bra när det är mörkt ute eller så inte så det vart ingen bild funderar på att skriva en lapp och sätta på bilen med texten : Är du trög tror du att det är nån jävla friparkering här bak? men jag vet inte om jag ids springa ner igen så vi får se var tvungen att parka på en gästparkering vid andra huset men har tagit nummret på bilen så får jag parkeringsböter kommer jag att kolla upp vem som äger bilen och sen hälsa på han med ett järnrör eller liknande.

over and out

fredag 19 oktober 2007

Äntligen fredag!

Sitter äntligen hemma efter en arbetsvecka, riktigt skönt. På måndag kommer det en ny kille till jobbet som heter Jörgen, har varit sjukskriven för ryggen och börjar arbetsträna eller va de nu heter. I övrigt är planerna för helgen: Inga, utom att det är dags för sista grillningen för säsongen sen vet man aldrig vart de barkar :)

over and out

onsdag 17 oktober 2007

Puh

sitter och jobbar i min anletes svett för inte trodde jag att en skrivare kunde blir så varm och att papper kan glöda :) men man lär sig nått nytt varje dag. Sitter nu här bara för att skrivaren började låta som om den skulle explodera där den stod, tänkte att de skulle vara fint om den fick vila ett tag för jag har inte tid med att den skulle gå sönder nu... alldeles för mycket kvar att skriva ut. Nåja upp i sadeln igen då. Puh.

over and out

PS. Hittade denhära på Robert Gustavssons hemsida, http://www.robertgustafsson.se/docs/nicestuff/globalwarming_1.jpg
DS.

Vaken

Sitter här vaken som vanligt.... nåja läste på pt´s sida och visste inte riktigt att det fanns men tydligen http://www.pitea-tidningen.se/telegram.aspx?artid=80703&type=tgr.
gnatt

over and ZzZzZzZ

tisdag 16 oktober 2007

Vilka hus

http://www.e24.se/apps/bildspecial/?did=17303392&imgID=0
Själv bor jag i en 1,5:a i piteå

over and out

"stureplansprofilerna"

Sitter och läser på aftonbladets hemsida om domen mot dom och hittar lite längre ner på aftonbladets sida :" Min klient är chockad. Han tycker det är extra jobbigt eftersom fyra år är en ganska lång tid i fängelse." hmm.. kul citat undra va killarna som har suttit inne i 25år tänker? nåja 4 år är ganska länge och jag tror att dom kommer att uppleva ganska mycket i fängelset... dom står ju inte högst upp i hierarkin efter vad man har hört, fast å andra sidan så har man mycket pengar tror jag att det kan lösa EN DEL av problemen där inne dock säkert inte alla.

over and out

snark

Sitter här hemma nu och tar det lungt är mellan 2 uppkörningar, var på lunch med veesa och candigon på thai garden hyfsat käk men vaffan kan dom aldrig komma med en överraskning på buffén? Under lunchen berättade veesa att han hade haft lite jobbigt i den första halkan, en fälg fick sätta livet till mot en refug inte bra inte bra men sånt händer. Sitter för övrigt och grubblar över det dåliga vädret som är typ +5 och regntunga skyar men inget regn, då jag fick mailet av bresa som tänkte ut och söka jobb men gnällde över att dom hade ett regnoväder i england, så man ska nog faan inte gnälla i onödan. Enda goda nyheten är att "stureplansprofilerna" är dömda för grov våldtäkt och 4 år i fängelse och 155 300 kr i skadestånd (pappa betalar nog och det svider nog inget överhuvudtaget, synd). Tycker att dom kan låsa in dom och kasta bort nyckeln men det är bara min personliga uppfattning.

over and out

måndag 15 oktober 2007

Tekniska genier

Måste nog lite blygt kalla mig själv för ett tekniskt geni med tanke på att jag fick igång skrivare helt utan tillhyggen utan bara min högra hand, efter lite svärande började jag att hota och se på f-n den slutade krångla bara man klappar den lite och kallar den söt :) de du asplund de skulle du aldrig ha klarat :)

over and out

Jobb

Sitter på kontoret och skriver ut en jävla massa papper och vad händer 16.52 jo skrivarn börjar varna för low toner, paniken sprider sig lätt och jag kastar mig in i bilen och gör en rivare till närmaste ställe som säljer toner som tur var är det några som inte har fattat att dom stänger 5 utan i lugn och ro går omkring där inne som om dom har all tid i världen att hitta det dom söker, tror inte expediten tycker att det är jättekul me kunder 17.02 men som tur är hittar jag vad jag söker och drar tillbaka till kontoret fort som den för att få skiten klar till imorrn, men va händer då? jo då börjar skrivar j-n krångla så nu sitter jag här och hoppas att skiten ska gå igång med lite hederligt våld :)

Fortsättning följer

söndag 14 oktober 2007

Bredbandsbolaget

Ringde bredbandsbolaget och döm om min förvåning när thörne svarade, för dom har visst flyttat från Pite där dom satt först till Ume för nån vecka sen, ringde för att min uppkoppling är urseg tänkte att jag skulle få skälla lite men jag kan ju inte skälla på thörne så jag får ringa nån annan gång för att skälla.

over and out

bakis

Moderskeppet av alla bakfyllor har landat. Vaknade idag och vill inte vara med längre, det är inte värt att vara så här bakis med tanke på hur dåligt det var ute igår, statt måste rycka upp sig annars går inte det här. Undrar litegrann hur det var på kalles igår, brukar ju vara mycket folk där jämt, nåja ska lägga mig på soffan och vara bakis ett tag.

hangover and out